Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LBTeam Sampo
eläke Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 17.2
uitmuntend Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Rucki met een sublieme pass. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök is nu in balbezit. Johansson is nu in balbezit. Johansson schiet op doel. Niemimaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Metsäkylä geeft een lange en hoge pass. Niinisaari kopt de bal weg. Siponen heeft problemen om de bal te vangen. Yifan rent richting de bal. Yifan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Siponen geeft de bal voor. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt geeft een lange en hoge pass. Höök maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 1:0

15e minuut.
Purhonen heeft problemen om de bal te vangen. Johansson speelt de bal door. Multanen is nu in balbezit. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 2:0

18e minuut.
Daar is Purhonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson rent richting de bal. Johansson geeft de bal voor. Rucki rent richting de bal. Rucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 3:0

21e minuut.
Multanen is nu in balbezit. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök probeert naar een medespeler te passen. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel. Niemimaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 4:0

22e minuut.
Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal met de wreef. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Olkinuora probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niemimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Yifan speelt de bal door. Valtanen rent richting de bal. Valtanen probeert naar een medespeler te passen. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 5:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valtanen met een snelle inworp. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Valtanen geeft een lange en hoge pass. Daar is Porttila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Johansson verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siponen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Valtanen heeft problemen om de bal te vangen. Leppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtanen speelt de bal door. Höök rent richting de bal. Höök schiet op doel. Niemimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 6:0

37e minuut.
Daar is Multanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höök is nu in balbezit. Olkinuora rent richting de bal. Höök verovert de bal door een tackle van achteren. Höök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 7:0

39e minuut.
Yifan passt de bal met de wreef. Rucki rent richting de bal. Rucki passt de bal met de wreef. Höök is nu in balbezit. Höök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 8:0

43e minuut.
Multanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson onderschept slim de pass. Johansson speelt de bal door. Höök rent richting de bal. Höök schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 32%, Sampo 68%.
LBTeam - Sampo 8:0

48e minuut.
Höök is nu in balbezit. Johansson rent richting de bal. Höök rent richting de bal. Höök draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Johansson de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Siponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohtamäki onderschept slim de pass. Kohtamäki speelt de bal door. Höök rent richting de bal. Höök schiet op doel. Niemimaa bokst de bal weg.

50e minuut.
Yifan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Siponen de bal onder controle te krijgen. Multanen rent richting de bal. Valtanen onderschept slim de pass. Valtanen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Valtanen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yifan de bal. Yifan passt de bal in één keer door. Johansson is nu in balbezit. Johansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 9:0

62e minuut.
Höök is nu in balbezit. Johansson is nu in balbezit. Johansson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rucki de bal. Rucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 10:0

63e minuut.
Yifan met een sublieme pass. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal zonder na te denken. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Valtanen de bal onder controle te krijgen. Multanen geeft de bal voor. Burkhardt geeft de bal voor. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Leppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohtamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Kohtamäki speelt de bal door. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 11:0

83e minuut.
Niinisaari geeft een hoge lob. Rucki geeft een hoge lob. Daar is Olkinuora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LBTeam - Sampo 12:0

86e minuut.
Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki geeft de bal voor. Daar is Höök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johansson rent richting de bal. Johansson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBTeam 23%, Sampo 77%.
LBTeam - Sampo 12:0