Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampo LBTeam
Normal Tactiek eläke
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.9 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten incredible
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Pirttilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttilä passt de bal in één keer door. Leppinen heeft problemen om de bal te vangen. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Johansson is nu in balbezit. Johansson passt de bal in één keer door. Höök rent richting de bal. Höök schiet op doel. Niemimaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:1

9e minuut.
Niemimaa speelt de bal door. Yifan kan de bal niet met de borst controleren. Yifan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:2

11e minuut.
Rucki rent richting de bal. Johansson is nu in balbezit. Porttila onderschept slim de pass. Rucki rent richting de bal. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Niemimaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:3

12e minuut.
Johansson is nu in balbezit. Johansson heeft problemen om de bal te vangen. Johansson haalt uit met een fantastische trap. Olkinuora probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:4

13e minuut.
Johansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Rucki de bal. Porttila rent richting de bal. Rucki rent richting de bal. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Niemimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yifan neemt de hoekschop. Höök springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki passt de bal zonder na te denken. Höök rent richting de bal. Höök haalt uit met een fantastische trap. Niemimaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:5

20e minuut.
Kalliomäki rent richting de bal. Kalliomäki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Johansson de bal. Höök rent richting de bal. Höök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:6

24e minuut.
Johansson is nu in balbezit. Johansson geeft een lange en hoge pass. Daar is Olkinuora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki rent richting de bal. Rucki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Yifan passt de bal zonder na te denken. Kalliomäki probeert naar een medespeler te passen. Höök rent richting de bal. Höök haalt uit met een fantastische trap. Olkinuora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:7

27e minuut.
Höök passt de bal in één keer door. Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kohtamäki met een sublieme pass. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson rent richting de bal. Höök rent richting de bal. Höök schiet op doel. Niemimaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Johansson is nu in balbezit. Johansson draait met de bal, schiet en ... Niemimaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:8

32e minuut.
Olkinuora passt de bal met de wreef. Multanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök begaat een overtreding. Höök krijgt een gele kaart. Multanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Multanen met een snel genomen vrije trap. Pirttilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohtamäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kohtamäki krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Siponen de bal. Johansson onderschept slim de pass. Johansson met een sublieme pass. Rucki heeft problemen om de bal te vangen. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Niemimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Metsäkylä rent richting de bal. Rucki onderschept slim de pass. Rucki probeert naar een medespeler te passen. Höök is nu in balbezit. Höök haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rucki rent richting de bal. Metsäkylä onderschept slim de pass. Johansson verovert de bal door een tackle van achteren. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap. Niemimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:9

40e minuut.
Kohtamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Kohtamäki probeert naar een medespeler te passen. Rucki rent richting de bal. Johansson is nu in balbezit. Johansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rucki speelt de bal door. Höök controleert de bal met de borst. Höök passt de bal met de wreef. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampo 84%, LBTeam 16%.
Sampo - LBTeam 0:9

52e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Porttila de bal. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Yifan rent richting de bal. Yifan probeert naar een medespeler te passen. Rucki met een sublieme pass. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök draait met de bal, schiet en ... Niemimaa bokst de bal weg.

57e minuut.
Olkinuora geeft de bal voor. Burkhardt kopt de bal weg. Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki geeft een hoge lob. Johansson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Yifan speelt de bal door. Daar is Porttila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höök is nu in balbezit. Höök draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olkinuora de bal onder controle te krijgen. Niemimaa bokst de bal weg.

62e minuut.
Multanen kan de bal niet met de borst controleren. Kalliomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomäki passt de bal zonder na te denken. Rucki is nu in balbezit. Rucki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök haalt uit met een fantastische trap. Niemimaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:10

64e minuut.
Johansson rent richting de bal. Johansson speelt de bal door. Klungelig pakt Olkinuora de bal. Höök is nu in balbezit. Höök haalt uit met een fantastische trap. Niemimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Höök is nu in balbezit. Höök passt de bal zonder na te denken. Rucki rent richting de bal. Rucki draait met de bal, schiet en ... Niemimaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:11

69e minuut.
Höök speelt de bal door. Klungelig pakt Porttila de bal. Johansson is nu in balbezit. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:12

70e minuut.
Yifan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Johansson de bal. Höök is nu in balbezit. Höök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:13

75e minuut.
Höök is nu in balbezit. Multanen rent richting de bal. Höök onderschept slim de pass. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel. Niemimaa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yifan passt de bal met de wreef. Johansson is nu in balbezit. Olkinuora onderschept slim de pass. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök haalt uit met een fantastische trap. Niemimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Johansson rent richting de bal. Höök heeft problemen om de bal te vangen. Höök speelt de bal door. Rucki rent richting de bal. Rucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Multanen rent richting de bal. Johansson verovert de bal door een tackle van achteren. Johansson passt de bal met de wreef. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampo - LBTeam 0:14

84e minuut.
Kalliomäki met de inworp. Johansson is nu in balbezit. Johansson geeft een hoge lob. Rucki is nu in balbezit. Rucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kohtamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Kohtamäki passt de bal met de wreef. Höök met een sublieme pass. Rucki is nu in balbezit. Rucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Leppinen rent richting de bal. Kohtamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohtamäki speelt de bal door. Höök rent richting de bal. Höök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampo 84%, LBTeam 16%.
Sampo - LBTeam 0:14