Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink Sinibaretit
Midfield Tactiek ManU Giggs
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 45.9
adequate Schieten good
good Passen good
average Verdedigen good


8e minuut.
Pátkai passt de bal met de wreef. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu passt de bal zonder na te denken. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niittylehto met de inworp. Ranne controleert de bal met de borst. Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Oţelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Kısakürek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahava is nu in balbezit. Kısakürek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ahava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aspholm neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Ahava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahava passt de bal in één keer door. Mäyrä heeft problemen om de bal te vangen. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Seabra passt de bal zonder na te denken. Özsoylu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Paloaho ... Strafschop! Özsoylu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özsoylu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Perävaara bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 68%, Sinibaretit 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Stink - Sinibaretit 0:0

64e minuut.
Pátkai is nu in balbezit. Pátkai geeft de bal voor. Seabra kopt de bal weg. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Perävaara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ahava met een sublieme pass. Canelón is nu in balbezit. Välisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Aspholm rent richting de bal. Aspholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Sinibaretit 0:1

74e minuut.
Pirttiaho is nu in balbezit. Pirttiaho passt de bal met de wreef. Ranne speelt de bal door. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Doeltrap. Mannerla komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Doeltrap. Kiikka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä onderschept slim de pass. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä onderschept slim de pass. Mäyrä schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 78%, Sinibaretit 22%.
Horrible Stink - Sinibaretit 0:1