Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testing Team Kokemäen Karhut
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Huikuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Huikuri met een sublieme pass. Tolppanen met een sublieme pass. Korkeakangas rent richting de bal. Korkeakangas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aalto met een snelle inworp. Daar is Loponen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loponen passt de bal in één keer door. Korkeakangas is nu in balbezit. Korkeakangas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Aalto is nu in balbezit. Kahri is nu in balbezit. Kahri passt de bal zonder na te denken. Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtonen schiet op doel. Tervanen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pirttisaari kopt de bal weg. Joutsenlahti is nu in balbezit. Joutsenlahti met een sublieme pass. Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtonen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kahri speelt de bal door. Loponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahtonen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 52%, Kokemäen Karhut 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Testing Team - Kokemäen Karhut 0:0

48e minuut.
Aalto heeft problemen om de bal te vangen. Saarenkunnas speelt de bal door. Ahtonen is nu in balbezit. Kahri is nu in balbezit. Kahri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Kokemäen Karhut 0:1

57e minuut.
Aalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalto geeft de bal voor. Rahkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttisaari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kahri probeert naar een medespeler te passen. Maunuksela is nu in balbezit. Kahri verovert de bal door een tackle van achteren. Kahri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tervanen met een harde bal richting middenveld. Karppi kopt de bal weg. Maunuksela is nu in balbezit. Kahri onderschept slim de pass. Kahri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Huikuri probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Maunuksela de bal onder controle te krijgen. Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Kokemäen Karhut 0:2

85e minuut.
Lehtisalo met een sublieme pass. Ahtonen is nu in balbezit. Kahri is nu in balbezit. Kahri schiet op doel. Tervanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Kokemäen Karhut 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 56%, Kokemäen Karhut 44%.
Testing Team - Kokemäen Karhut 0:3