Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokemäen Karhut Testing Team
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Huikuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahri speelt de bal door. Ahtonen rent richting de bal. Ahtonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Airas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saarenkunnas met een snelle inworp. Kahri is nu in balbezit. Kahri haalt uit met een fantastische trap. Tervanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Airas bereikt de bal nog maar net als eerste. Airas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hauho de bal onder controle te krijgen. Saarenkunnas is nu in balbezit. Saarenkunnas geeft de bal voor. Tervanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Pirttisaari is nu in balbezit. Pirttisaari speelt de bal door. Toikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toikkanen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hautamäki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Testing Team 0:1

18e minuut.
Lehtisalo rent richting de bal. Joutsenlahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolppanen onderschept slim de pass. Pirttisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttisaari draait met de bal, schiet en ... Riihikallio bokst de bal weg. Daar is Paulasaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirttisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttisaari haalt uit met een fantastische trap. Riihikallio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Toikkanen kopt de bal weg. Paulasaari rent richting de bal. Pirttisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Toikkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toikkanen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Joutsenlahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirttisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttisaari passt de bal met de wreef. Toikkanen rent richting de bal. Toikkanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Toikkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Toikkanen passt de bal in één keer door. Pirttisaari is nu in balbezit. Pirttisaari haalt uit met een fantastische trap. Riihikallio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Testing Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokemäen Karhut 61%, Testing Team 39%.
Kokemäen Karhut - Testing Team 0:2

49e minuut.
Ahtonen is nu in balbezit. Kahri rent richting de bal. Kahri passt de bal in één keer door. Saarenkunnas rent richting de bal. Saarenkunnas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Lehtisalo kopt de bal weg. Inworp. Vuorensalo met de inworp. Tolppanen is nu in balbezit. Tolppanen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rahkonen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauho met de inworp. Pirttisaari is nu in balbezit. Pirttisaari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Paulasaari passt de bal in één keer door. Joutsenlahti is nu in balbezit. Pirttisaari speelt de bal door. Toikkanen is nu in balbezit. Toikkanen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Paulasaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Toikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toikkanen passt de bal in één keer door. Loponen rent richting de bal. Loponen geeft een lange en hoge pass. Riihikallio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Saarenkunnas kopt de bal weg. Kahri is nu in balbezit. Vuorensalo verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorensalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Airas de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokemäen Karhut 67%, Testing Team 33%.
Kokemäen Karhut - Testing Team 0:2