Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miro Party Mix
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Pohjonen is nu in balbezit. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjonen rent richting de bal. Pirinen is nu in balbezit. Pirinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nättilä probeert de bal aan de voet te houden. Mönkkönen is nu in balbezit. Met opzet legt Niemiharju zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Niemiharju moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Niemiharju schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Mänttäri probeert de bal met de borst te controleren. Mänttäri passt de bal met de wreef. Kiviluoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikander rent richting de bal. Nikander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pöyry passt de bal in één keer door. Pohjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjonen passt de bal in één keer door. Pirinen is nu in balbezit. Pirinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miro 50%, Party Mix 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miro - Party Mix 0:0

49e minuut.
Nivanen is nu in balbezit. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirinen speelt de bal door. Pohjonen is nu in balbezit. Pohjonen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nivanen is nu in balbezit. Pirinen onderschept slim de pass. Pirinen speelt de bal door. Pohjonen is nu in balbezit. Pohjonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hyvönen met een harde bal richting middenveld. Syrjäkallio kopt de bal weg. Daar is Pirinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjonen is nu in balbezit. Pohjonen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pohjonen is nu in balbezit. Pohjonen passt de bal zonder na te denken. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kerkelä de bal onder controle te krijgen. Hyvönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Nokelainen rent richting de bal. Mänttäri rent richting de bal. Nikander is nu in balbezit. Mänttäri rent richting de bal. Mänttäri haalt uit met een fantastische trap. Partinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kiviluoto is nu in balbezit. Nivanen is nu in balbezit. Kiviluoto begaat een overtreding. Kiviluoto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miro 30%, Party Mix 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
miro - Party Mix 0:0