Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tauniaurikud Sinibaretit
Normal Tactiek ManU Giggs
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 43.8
waardeloos Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Holappa met een snelle inworp. Ahava is nu in balbezit. Ahava speelt de bal door. Mannerla geeft een hoge lob. Mäyrä maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Aspholm met de inworp. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava geeft de bal voor. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Mäyrä rent richting de bal. Niittylehto probeert naar een medespeler te passen. Aspholm probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Holappa is nu in balbezit. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava is nu in balbezit. Ahava geeft de bal voor. Välisaari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Välisaari draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Peräkorpi trapt de bal weg. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Niittylehto probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä passt de bal in één keer door. Välisaari rent richting de bal. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tauniaurikud - Sinibaretit 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tauniaurikud 74%, Sinibaretit 26%.
FC Tauniaurikud - Sinibaretit 0:1

56e minuut.
Aspholm onderschept slim de pass. Aspholm probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hollo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ahava passt de bal met de wreef. Välisaari probeert de bal met de borst te controleren. Välisaari geeft de bal voor. Mäyrä heeft problemen om de bal te vangen. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Peräkorpi trapt de bal weg van het doel. Mannerla kopt de bal weg. Klungelig pakt Niittylehto de bal. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nummelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto verovert de bal door een tackle van achteren. Niittylehto speelt de bal door. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Holappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Holappa geeft de bal voor. Aspholm met een sublieme pass. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tauniaurikud - Sinibaretit 0:2

86e minuut.
Inworp. Kiikka komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Vuorenperä is nu in balbezit. Vuorenperä met een sublieme pass. Klungelig pakt Nummelin de bal. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tauniaurikud 75%, Sinibaretit 25%.
FC Tauniaurikud - Sinibaretit 0:2