Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink White Army
Midfield Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Pátkai geeft een lange en hoge pass. Daar is Valkila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrsuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsuna draait met de bal, schiet en ... Teivonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - White Army 1:0

3e minuut.
Pátkai met een sublieme pass. Mäntykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntykoski geeft de bal voor. Valkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsuna verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Valkila trapt de bal weg van het doel. Tikkaoja kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrsuna de bal. Vrsuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Valkila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustalampi rent richting de bal. Ceará onderschept slim de pass. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vauhkonen onderschept slim de pass. Vauhkonen speelt de bal door. Tikkaoja heeft problemen om de bal te vangen. Tikkaoja geeft een hoge lob. Ceará springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Valkila heeft problemen om de bal te vangen. Vrsuna rent richting de bal. Vrsuna schiet op doel. Teivonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - White Army 2:0

39e minuut.
Pátkai heeft problemen om de bal te vangen. Tikkaoja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - White Army 3:0

45e minuut.
Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu passt de bal in één keer door. Vrsuna rent richting de bal. Vrsuna draait met de bal, schiet en ... Teivonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 23%, White Army 77%.
Horrible Stink - White Army 3:0

50e minuut.
Salmiala verovert de bal door een tackle van achteren. Salmiala geeft de bal voor. Özsoylu kopt de bal weg. Vrsuna kan de bal niet met de borst controleren. Vrsuna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Mäntykoski is nu in balbezit. Mäntykoski geeft de bal voor. Vrsuna kopt de bal weg. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Teivonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Mäntykoski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuosa heeft problemen om de bal te vangen. Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai draait met de bal, schiet en ... Teivonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - White Army 4:0

72e minuut.
Mäntykoski geeft een lange en hoge pass. Vrsuna heeft problemen om de bal te vangen. Kuosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsuna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Pulkkinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu passt de bal met de wreef. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bahçeli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pârvulescu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Valkila met een harde bal richting middenveld. Inworp. Salmiala met de inworp. Tikkaoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikkaoja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Salmiala speelt de bal door. Vrsuna rent richting de bal. Vrsuna geeft een lange en hoge pass. Ceará rent richting de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - White Army 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 24%, White Army 76%.
Horrible Stink - White Army 5:0