Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testing Team miro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Huikuri is nu in balbezit. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirinen met een sublieme pass. Pohjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjonen draait met de bal, schiet en ... Tervanen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Huikuri probeert naar een medespeler te passen. Tolppanen rent richting de bal. Tolppanen speelt de bal door. Toikkanen rent richting de bal. Toikkanen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Loponen is nu in balbezit. Pohjonen verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjonen met een sublieme pass. Pirinen heeft problemen om de bal te vangen. Pirinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pirinen passt de bal met de wreef. Pohjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huikuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjonen onderschept slim de pass. Pohjonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - miro 0:1

44e minuut.
Syrjäkallio kopt de bal weg. Pirinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maunuksela is nu in balbezit. Pohjonen rent richting de bal. Pohjonen haalt uit met een fantastische trap. Tervanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 62%, miro 38%.
Testing Team - miro 0:1

50e minuut.
Maunuksela geeft een hoge lob. Daar is Nokelainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toikkanen probeert naar een medespeler te passen. Hauho is nu in balbezit. Hauho schiet op doel. Partinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Huikuri is nu in balbezit. Huikuri geeft de bal voor. Ojalainen heeft problemen om de bal te vangen. Toikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toikkanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Testing Team - miro 1:1

78e minuut.
Huikuri heeft problemen om de bal te vangen. Pohjonen met een sublieme pass. Maunuksela is nu in balbezit. Pirinen onderschept slim de pass. Pirinen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - miro 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 36%, miro 64%.
Testing Team - miro 1:2