Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink FC Tauniaurikud
Midfield Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 21.1
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Rintamäki geeft een hoge lob. Inworp. Pátkai met de inworp. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Özsoylu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Oţelea geeft de bal voor. Özsoylu kopt de bal weg. Seabra heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hollo is nu in balbezit. Hollo geeft een hoge lob. Pârvulescu kopt de bal weg. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Peräkorpi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 1:0

20e minuut.
Seabra passt de bal met de wreef. Pârvulescu geeft een hoge lob. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Peräkorpi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 2:0

23e minuut.
Canelón onderschept slim de pass. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 3:0

31e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi geeft de bal voor. Seabra is nu in balbezit. Seabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 4:0

33e minuut.
Canelón is nu in balbezit. Canelón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Seabra de bal. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Peräkorpi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mäekivi de bal. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Peräkorpi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pârvulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Seabra de bal. Nummelin rent richting de bal. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 5:0

35e minuut.
Marshall passt de bal zonder na te denken. Rintamäki rent richting de bal. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra schiet op doel. Peräkorpi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 6:0

37e minuut.
Canelón met een sublieme pass. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra passt de bal met de wreef. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu schiet op doel. Peräkorpi bokst de bal weg.

44e minuut.
Özsoylu geeft een lange en hoge pass. Hollo is nu in balbezit. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra rent richting de bal. Seabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 29%, FC Tauniaurikud 71%.
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 7:0

51e minuut.
Kumlin met een snelle inworp. Puurtinen rent richting de bal. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marshall krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kostis probeert naar een medespeler te passen. Nummelin kan de bal niet met de borst controleren. Canelón speelt de bal door. Seabra is nu in balbezit. Seabra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 8:0

53e minuut.
Kısakürek speelt de bal door. Mäekivi geeft de bal voor. Jämsä heeft problemen om de bal te vangen. Seabra rent richting de bal. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Peräkorpi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 9:0

59e minuut.
Canelón heeft problemen om de bal te vangen. Canelón geeft de bal voor. Daar is Seabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra draait met de bal, schiet en ... Özsoylu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mäekivi neemt de hoekschop. Özsoylu kopt de bal weg. Klungelig pakt Canelón de bal. Seabra is nu in balbezit. Seabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 10:0

83e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Seabra is nu in balbezit. Seabra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi passt de bal in één keer door. Pátkai met een sublieme pass. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 11:0

90e minuut.
Kantala bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón onderschept slim de pass. Canelón met een sublieme pass. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 21%, FC Tauniaurikud 79%.
Horrible Stink - FC Tauniaurikud 11:0