Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sinibaretit White Army
ManU Giggs Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 21
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Niittylehto heeft problemen om de bal te vangen. Niittylehto passt de bal in één keer door. Aspholm met een sublieme pass. Ahava is nu in balbezit. Ahava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari passt de bal met de wreef. Aspholm probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä draait met de bal, schiet en ... Teivonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 1:0

12e minuut.
Aspholm heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm speelt de bal door. Välisaari is nu in balbezit. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teivonen trapt de bal weg van het doel. Pirttiaho kopt de bal weg. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pirttiaho probeert naar een medespeler te passen. Ahava rent richting de bal. Ahava passt de bal zonder na te denken. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Valkila is nu in balbezit. Ahava verovert de bal door een tackle van achteren. Ahava passt de bal in één keer door. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ... Teivonen bokst de bal weg.

41e minuut.
Paloaho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vauhkonen met een snelle inworp. Timonen rent richting de bal. Timonen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Valkila trapt de bal weg van het doel. Pirttiaho kopt de bal weg. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari schiet op doel. Teivonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Valkila de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinibaretit 23%, White Army 77%.
Sinibaretit - White Army 2:0

46e minuut.
Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä passt de bal in één keer door. Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto geeft een hoge lob. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 3:0

50e minuut.
Aspholm is nu in balbezit. Aspholm met een sublieme pass. Kuosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä verovert de bal door een tackle van achteren. Mäyrä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 4:0

51e minuut.
Niittylehto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mäyrä de bal. Mäyrä passt de bal zonder na te denken. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 5:0

52e minuut.
Ranne geeft een lange en hoge pass. Ahava rent richting de bal. Ahava geeft een lange en hoge pass. Välisaari rent richting de bal. Välisaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 6:0

56e minuut.
Vauhkonen rent richting de bal. Vauhkonen geeft een lange en hoge pass. Ranne heeft problemen om de bal te vangen. Ranne geeft de bal voor. Välisaari maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ahava rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aspholm geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 7:0

65e minuut.
Pulkkinen probeert naar een medespeler te passen. Holappa is nu in balbezit. Holappa probeert naar een medespeler te passen. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari schiet op doel. Teivonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

69e minuut.
Paloaho is nu in balbezit. Paloaho geeft een hoge lob. Tarkkanen heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tarkkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava verovert de bal door een tackle van achteren. Ahava geeft een hoge lob. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari schiet op doel. Teivonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mäyrä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teivonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 8:0

82e minuut.
Tallus is nu in balbezit. Aspholm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tallus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aspholm met een sublieme pass. Tallus neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Välisaari rent richting de bal. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm met een sublieme pass. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Mannerla komt het veld opgelopen. Kiikka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mannerla onderschept slim de pass. Mannerla met een sublieme pass. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä draait met de bal, schiet en ... Teivonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - White Army 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinibaretit 13%, White Army 87%.
Sinibaretit - White Army 9:0