Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Army Sinibaretit
Normal Tactiek ManU Giggs
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm geeft de bal voor. Klungelig pakt Pulkkinen de bal. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ahava passt de bal zonder na te denken. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm passt de bal in één keer door. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Tarkkanen de bal. Ahava rent richting de bal. Ahava passt de bal in één keer door. Daar is Välisaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aspholm geeft de bal voor. Ahava rent richting de bal. Ahava passt de bal zonder na te denken. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ahava probeert de bal aan de voet te houden. Pirttiaho is nu in balbezit. Pirttiaho speelt de bal door. Niittylehto geeft een lange en hoge pass. Mäyrä maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihälä begaat een overtreding. Pirttiaho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vuorenperä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Välisaari maakt een snoekduik en kopt de bal. Teivonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Sinibaretit 0:1

12e minuut.
Mustalampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto rent richting de bal. Niittylehto passt de bal in één keer door. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Aspholm passt de bal met de wreef. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ... Teivonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Holappa kopt de bal weg. Aspholm speelt de bal door. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Sinibaretit 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valkila de bal onder controle te krijgen. Paal! Välisaari rent richting de bal. Välisaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Sinibaretit 0:3

22e minuut.
Ahava rent richting de bal. Ahava draait met de bal, schiet en ... Daar is Välisaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. Teivonen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ranne met een snelle inworp. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm passt de bal zonder na te denken. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Holappa met een snelle inworp. Ahava speelt de bal door. Aspholm rent richting de bal. Aspholm geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Valkila trapt de bal weg van het doel. Holappa kopt de bal weg. Vauhkonen heeft problemen om de bal te vangen. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Sinibaretit 0:4

38e minuut.
Välisaari passt de bal in één keer door. Aspholm rent richting de bal. Aspholm passt de bal in één keer door. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Aspholm rent richting de bal. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm rent richting de bal. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Timonen de bal. Holappa met een sublieme pass. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari schiet op doel. Teivonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Sinibaretit 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Army 82%, Sinibaretit 18%.
White Army - Sinibaretit 0:5

54e minuut.
Holappa kopt de bal weg. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari passt de bal met de wreef. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Holappa probeert naar een medespeler te passen. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava passt de bal zonder na te denken. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Välisaari rent richting de bal. Aspholm rent richting de bal. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Välisaari de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vuorenperä met een sublieme pass. Klungelig pakt Mäyrä de bal. Mäyrä probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Välisaari de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pirttiaho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aspholm rent richting de bal. Aspholm passt de bal met de wreef. Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Sinibaretit 0:6

71e minuut.
Klungelig pakt Satopää de bal. Räihälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari maakt een afschuwelijke overtreding. Välisaari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto passt de bal zonder na te denken. Daar is Aspholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Valkila rent richting de bal. Valkila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahava met de inworp. Aspholm geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Aspholm passt de bal in één keer door. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava geeft een lange en hoge pass. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Mannerla komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Holappa met een sublieme pass. Mannerla is nu in balbezit. Mannerla passt de bal zonder na te denken. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Kiikka komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava speelt de bal door. Mannerla met een sublieme pass. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mäyrä rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Sinibaretit 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Army 86%, Sinibaretit 14%.
White Army - Sinibaretit 0:7