Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testing Team Party Mix
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Mänttäri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maunuksela de bal. Nikander is nu in balbezit. Nikander draait met de bal, schiet en ... Tervanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Party Mix 0:1

18e minuut.
Nivanen rent richting de bal. Niemiharju is nu in balbezit. Niemiharju met een sublieme pass. Mänttäri rent richting de bal. Mänttäri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kerkelä kopt de bal weg. Nivanen heeft problemen om de bal te vangen. Pirttisaari onderschept slim de pass. Korkeakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakangas draait met de bal, schiet en ... Hyvönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Testing Team - Party Mix 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 45%, Party Mix 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Testing Team - Party Mix 1:1

46e minuut.
Pirttisaari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuoppala komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Niemiharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Loponen verovert de bal door een tackle van achteren. Loponen met een sublieme pass. Korkeakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakangas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Niemiharju onderschept slim de pass. Niemiharju speelt de bal door. Mänttäri is nu in balbezit. Nikander rent richting de bal. Nikander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nivanen rent richting de bal. Kuoppala onderschept slim de pass. Niemiharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuoppala verovert de bal door een tackle van achteren. Kuoppala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Niemiharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Loponen verovert de bal door een tackle van achteren. Loponen geeft de bal voor. Tolppanen is nu in balbezit. Tolppanen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korkeakangas rent richting de bal. Korkeakangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Party Mix 2:1

65e minuut.
Teräsniska rent richting de bal. Teräsniska geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yrttisato met de inworp. Mänttäri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nikander rent richting de bal. Loponen verovert de bal door een tackle van achteren. Loponen speelt de bal door. Korkeakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakangas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Loponen rent richting de bal. Mänttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Mänttäri probeert naar een medespeler te passen. Nikander bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikander haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Testing Team - Party Mix 2:2

85e minuut.
Teräsniska is nu in balbezit. Yrttisato bereikt de bal nog maar net als eerste. Yrttisato met een sublieme pass. Mänttäri rent richting de bal. Mänttäri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 43%, Party Mix 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Testing Team - Party Mix 2:2