Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokemäen Karhut miro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Pohjonen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirinen rent richting de bal. Pohjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjonen draait met de bal, schiet en ... Riihikallio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - miro 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokemäen Karhut 58%, miro 42%.
Kokemäen Karhut - miro 0:1

58e minuut.
Kahri kopt de bal weg. Ojalainen is nu in balbezit. Ojalainen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pirinen de bal. Pirinen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ruusulinna verovert de bal door een tackle van achteren. Ruusulinna probeert naar een medespeler te passen. Pirinen rent richting de bal. Pirinen haalt uit met een fantastische trap. Hautamäki probeert de bal aan de voet te houden. Riihikallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pöyry kopt de bal weg. Kahri is nu in balbezit. Kahri speelt de bal door. Ahtonen is nu in balbezit. Ahtonen schiet op doel. Partinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokemäen Karhut 58%, miro 42%.
Kokemäen Karhut - miro 0:1