Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Army miro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Syrjäkallio speelt de bal door. Kiviluoto rent richting de bal. Kiviluoto passt de bal zonder na te denken. Pirinen rent richting de bal. Pirinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Vauhkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vauhkonen met een sublieme pass. Räihälä rent richting de bal. Satopää is nu in balbezit. Satopää draait met de bal, schiet en ... Partinen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - miro 1:0

18e minuut.
Doeltrap. Teivonen trapt de bal weg. Kiviluoto kopt de bal weg. Pirinen rent richting de bal. Pirinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tarkkanen geeft de bal voor. Mönkkönen rent richting de bal. Tarkkanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarkkanen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Valkila heeft problemen om de bal te vangen. Kuosa geeft een hoge lob. Ojalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Satopää onderschept slim de pass. Satopää schiet op doel. Partinen bokst de bal weg.

28e minuut.
Pöyry heeft problemen om de bal te vangen. Pöyry probeert naar een medespeler te passen. Valkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Army - miro 1:1

35e minuut.
Timonen met de inworp. Räihälä geeft een lange en hoge pass. Satopää heeft problemen om de bal te vangen. Satopää draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ojalainen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Yliskoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satopää is nu in balbezit. Satopää haalt uit met een fantastische trap. Partinen bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Timonen zal de hoekschop nemen. Partinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Vauhkonen probeert naar een medespeler te passen. Pirinen rent richting de bal. Valkila is nu in balbezit. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Army 49%, miro 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Army - miro 1:1

75e minuut.
Ojalainen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vyyryläinen met de inworp. Räihälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihälä geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Satopää rent richting de bal. Satopää haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Syrjäkallio de bal. Satopää bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Army 60%, miro 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Army - miro 1:1