Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink Kokemäen Karhut
Midfield Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten poor
good Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Hautamäki rent richting de bal. Seabra onderschept slim de pass. Seabra geeft een hoge lob. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 1:0

8e minuut.
Lehtisalo probeert de bal met de borst te controleren. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi met een sublieme pass. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Canelón rent richting de bal. Canelón passt de bal in één keer door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel. Riihikallio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 2:0

14e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kahri raakt geblesseerd tijdens het duel. Joutsenlahti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Seabra passt de bal zonder na te denken. Canelón rent richting de bal. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai geeft een lange en hoge pass. Lehtisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu onderschept slim de pass. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 3:0

22e minuut.
Seabra heeft problemen om de bal te vangen. Pátkai speelt de bal door. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 4:0

31e minuut.
Kısakürek probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu heeft problemen om de bal te vangen. Lehtisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi onderschept slim de pass. Mäekivi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 5:0

36e minuut.
Pârvulescu met een sublieme pass. Pátkai is nu in balbezit. Pátkai passt de bal met de wreef. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Joutsenlahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón onderschept slim de pass. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seabra rent richting de bal. Seabra draait met de bal, schiet en ... Riihikallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mäekivi rent richting de bal. Mäekivi geeft een lange en hoge pass. Daar is Seabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai speelt de bal door. Seabra is nu in balbezit. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 21%, Kokemäen Karhut 79%.
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 6:0

46e minuut.
Kahri passt de bal met de wreef. Hautamäki heeft problemen om de bal te vangen. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Riihikallio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Filantropol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pátkai rent richting de bal. Pátkai geeft de bal voor. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pârvulescu met een sublieme pass. Saarenkunnas rent richting de bal. Filantropol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filantropol krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lehtisalo onderschept slim de pass. Karppi is nu in balbezit. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu geeft een hoge lob. Seabra krijgt zijn hoofd ertegen. Riihikallio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 7:0

56e minuut.
Kısakürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kısakürek geeft de bal voor. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 8:0

63e minuut.
Seabra geeft de bal voor. Klungelig pakt Riihilahti de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pátkai neemt de hoekschop. Seabra kopt de bal weg. Riihikallio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pátkai kopt de bal weg. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi geeft de bal voor. Daar is Paulasaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra is nu in balbezit. Seabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 9:0

68e minuut.
Paulasaari rent richting de bal. Paulasaari met een sublieme pass. Daar is Joutsenlahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra rent richting de bal. Seabra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Joutsenlahti probeert de bal aan de voet te houden. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol geeft een lange en hoge pass. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 10:0

72e minuut.
Kahri heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu is nu in balbezit. Joutsenlahti is nu in balbezit. Özsoylu onderschept slim de pass. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pátkai geeft de bal voor. Mäekivi is nu in balbezit. Mäekivi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seabra de bal. Mäekivi geeft de bal voor. Riihikallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 11:0

84e minuut.
Filantropol rent richting de bal. Filantropol geeft een lange en hoge pass. Hautamäki rent richting de bal. Seabra onderschept slim de pass. Seabra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón geeft een hoge lob. Riihilahti heeft problemen om de bal te vangen. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 16%, Kokemäen Karhut 84%.
Horrible Stink - Kokemäen Karhut 11:0