Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sinibaretit Testing Team
ManU Giggs Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä met een sublieme pass. Vuorensalo rent richting de bal. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Huikuri geeft een lange en hoge pass. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vuorensalo. Ahava raakt geblesseerd tijdens het duel. Aspholm met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Välisaari heeft problemen om de bal te vangen. Välisaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 1:0

8e minuut.
Mäyrä is nu in balbezit. Niittylehto rent richting de bal. Niittylehto passt de bal zonder na te denken. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 2:0

10e minuut.
Ahava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aspholm rent richting de bal. Aspholm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ahava de bal. Ahava geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari rent richting de bal. Aspholm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mäyrä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Tervanen met een sublieme pass. Ahava kopt de bal weg. Välisaari heeft problemen om de bal te vangen. Välisaari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tervanen met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahava met de inworp. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Niittylehto rent richting de bal. Niittylehto speelt de bal door. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. Tervanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 3:0

23e minuut.
Perävaara met een harde bal richting middenveld. Ahava kopt de bal weg. Välisaari heeft problemen om de bal te vangen. Välisaari schiet op doel. Tervanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 4:0

26e minuut.
Ahava is nu in balbezit. Ahava passt de bal in één keer door. Aspholm speelt de bal door. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ahava rent richting de bal. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari schiet op doel. Tervanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Välisaari passt de bal met de wreef. Aspholm met een sublieme pass. Teräsniska bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä verovert de bal door een tackle van achteren. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 5:0

35e minuut.
Niittylehto probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä passt de bal met de wreef. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 6:0

42e minuut.
Teräsniska bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto onderschept slim de pass. Niittylehto passt de bal met de wreef. Välisaari rent richting de bal. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinibaretit 22%, Testing Team 78%.
Sinibaretit - Testing Team 7:0

47e minuut.
Pirttiaho passt de bal in één keer door. Välisaari rent richting de bal. Aspholm met een sublieme pass. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 8:0

50e minuut.
Niittylehto probeert naar een medespeler te passen. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari passt de bal in één keer door. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahava met een snelle inworp. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm geeft een lange en hoge pass. Välisaari springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Aspholm passt de bal in één keer door. Pirttiaho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maunuksela de bal. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Mäyrä de bal. Aspholm met een sublieme pass. Maunuksela is nu in balbezit. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Aspholm rent richting de bal. Aspholm geeft de bal voor. Niittylehto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mäyrä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäyrä draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 9:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niittylehto speelt de bal door. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 10:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holappa met een snelle inworp. Daar is Ahava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahava met een sublieme pass. Aspholm geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pirttiaho kopt de bal weg. Maunuksela rent richting de bal. Välisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Välisaari draait met de bal, schiet en ... Tervanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 11:0

71e minuut.
Daar is Aspholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäyrä is nu in balbezit. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Holappa met een sublieme pass. Ahava rent richting de bal. Ahava speelt de bal door. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 12:0

75e minuut.
Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto geeft een lange en hoge pass. Ahava kopt de bal weg. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 13:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiikka komt het veld opgelopen. Mannerla komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Tervanen met een harde bal richting middenveld. Ahava kopt de bal weg. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Testing Team 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinibaretit 12%, Testing Team 88%.
Sinibaretit - Testing Team 14:0