Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testing Team Sinibaretit
Normal Tactiek ManU Giggs
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 45.7
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt Maunuksela de bal. Rikala bereikt de bal nog maar net als eerste. Maunuksela rent richting de bal. Rikala onderschept slim de pass. Rikala schiet op doel. Tervanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:1

6e minuut.
Maunuksela is nu in balbezit. Rikala onderschept slim de pass. Aspholm met een sublieme pass. Välisaari rent richting de bal. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:2

10e minuut.
Holappa probeert naar een medespeler te passen. Ahava heeft problemen om de bal te vangen. Ahava passt de bal in één keer door. Välisaari rent richting de bal. Välisaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Huikuri geeft de bal voor. Holappa kopt de bal weg. Daar is Välisaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Vuorenperä passt de bal met de wreef. Loponen is nu in balbezit. Aspholm verovert de bal door een tackle van achteren. Rikala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aspholm heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm geeft de bal voor. Vuorensalo heeft problemen om de bal te vangen. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:3

32e minuut.
Vuorensalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm met een sublieme pass. Rikala rent richting de bal. Rikala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ahava probeert naar een medespeler te passen. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm passt de bal in één keer door. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari schiet op doel. Tervanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:4

41e minuut.
Pirttiaho probeert naar een medespeler te passen. Aspholm rent richting de bal. Aspholm passt de bal zonder na te denken. Daar is Rikala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rikala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 81%, Sinibaretit 19%.
Testing Team - Sinibaretit 0:4

46e minuut.
Välisaari passt de bal zonder na te denken. Ranne is nu in balbezit. Ranne passt de bal in één keer door. Rikala rent richting de bal. Rikala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rikala onderschept slim de pass. Rikala passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Välisaari de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Aspholm passt de bal in één keer door. Holappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Holappa geeft een hoge lob. Niittylehto rent richting de bal. Niittylehto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ahava passt de bal met de wreef. Välisaari geeft een lange en hoge pass. Teräsniska kopt de bal weg. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm haalt uit met een fantastische trap. Tervanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Välisaari rent richting de bal. Välisaari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vuorensalo speelt de bal door. Holappa controleert de bal met de borst. Holappa speelt de bal door. Ahava is nu in balbezit. Ahava probeert naar een medespeler te passen. Tervanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rikala rent richting de bal. Rikala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:5

75e minuut.
Daar is Korkeakangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välisaari onderschept slim de pass. Rikala is nu in balbezit. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm draait met de bal, schiet en ... Tervanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ahava heeft problemen om de bal te vangen. Ahava geeft een lange en hoge pass. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Välisaari de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:6

82e minuut.
Holappa met een snelle inworp. Ahava heeft problemen om de bal te vangen. Ahava met een sublieme pass. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:7

83e minuut.
Daar is Huikuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspholm speelt de bal door. Ahava rent richting de bal. Ahava geeft de bal voor. Rikala maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Välisaari rent richting de bal. Välisaari geeft een hoge lob. Niittylehto geeft de bal voor. Klungelig pakt Rikala de bal. Rikala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:8

85e minuut.
Mannerla komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Kiikka komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Holappa rent richting de bal. Holappa geeft de bal voor. Niittylehto rent richting de bal. Niittylehto haalt uit met een fantastische trap. Airas probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Sinibaretit 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 86%, Sinibaretit 14%.
Testing Team - Sinibaretit 0:9