Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tauniaurikud miro
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purmonen met de inworp. Rusi is nu in balbezit. Rusi geeft de bal voor. Korkia-aho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rusi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohjonen is nu in balbezit. Pohjonen passt de bal zonder na te denken. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Purmonen met de inworp. Nummelin met een sublieme pass. Rusi speelt de bal door. Korkia-aho is nu in balbezit. Korkia-aho schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ruusulinna rent richting de bal. Purmonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kiviluoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purmonen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Purmonen kan niet meer verder spelen. Raitaneva komt het veld opgelopen. Nummelin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pirinen is nu in balbezit. Nummelin verovert de bal door een tackle van achteren. Nummelin probeert naar een medespeler te passen. Korkia-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkia-aho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nokelainen passt de bal zonder na te denken. Syrjäkallio is nu in balbezit. Syrjäkallio passt de bal met de wreef. Pirinen is nu in balbezit. Pirinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tauniaurikud 42%, miro 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tauniaurikud - miro 0:0

56e minuut.
Rintamäki onderschept slim de pass. Nummelin rent richting de bal. Nummelin speelt de bal door. Korkia-aho rent richting de bal. Korkia-aho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Nummikoski geeft een lange en hoge pass. Pohjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummelin begaat een overtreding. Nummelin krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kiviluoto probeert naar een medespeler te passen. Pohjonen is nu in balbezit. Pohjonen met een sublieme pass. Pirinen is nu in balbezit. Pirinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Puurtinen is nu in balbezit. Korkia-aho rent richting de bal. Korkia-aho passt de bal met de wreef. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korkia-aho kan de bal niet met de borst controleren. Partinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korkia-aho is nu in balbezit. Korkia-aho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tauniaurikud - miro 1:0

83e minuut.
Kantala rent richting de bal. Kantala speelt de bal door. Nummelin met een sublieme pass. Korkia-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkia-aho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tauniaurikud 57%, miro 43%.
FC Tauniaurikud - miro 1:0