Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miro FC Tauniaurikud
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Nummelin rent richting de bal. Nummelin passt de bal met de wreef. Puurtinen rent richting de bal. Puurtinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - FC Tauniaurikud 0:1

33e minuut.
Pohjonen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nummelin. Pohjonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiviluoto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pirinen de bal. Pirinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rusi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pöyry. Rusi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusi met een snel genomen vrije trap. Yliskoski kopt de bal weg. Kumlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumlin passt de bal met de wreef. Daar is Ojalainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - FC Tauniaurikud 0:2

41e minuut.
Puurtinen heeft problemen om de bal te vangen. Kiviluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiviluoto speelt de bal door. Mönkkönen is nu in balbezit. Mönkkönen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kiviluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Nummelin onderschept slim de pass. Nummelin probeert naar een medespeler te passen. Korkia-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkia-aho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miro 56%, FC Tauniaurikud 44%.
miro - FC Tauniaurikud 0:2

52e minuut.
Ojalainen geeft een hoge lob. Nummelin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ojalainen de bal. Korkia-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkia-aho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jämsä geeft een lange en hoge pass. Daar is Purmonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purmonen kopt de bal weg. Pohjonen is nu in balbezit. Pohjonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kiviluoto speelt de bal door. Pohjonen rent richting de bal. Purmonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjonen onderschept slim de pass. Pohjonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
miro - FC Tauniaurikud 1:2

82e minuut.
Rintamäki is nu in balbezit. Pohjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rintamäki maakt een afschuwelijke overtreding. Rintamäki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miro 47%, FC Tauniaurikud 53%.
miro - FC Tauniaurikud 1:2