Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Party Mix Sinibaretit
Normal Tactiek ManU Giggs
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 44.1
slecht Schieten goed
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sorri met de inworp. Nivanen is nu in balbezit. Met opzet legt Mäyrä zijn tegenspeler op de grond. Mäyrä krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Hyvönen trapt de bal weg. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Hyvönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Aspholm heeft problemen om de bal te vangen. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm met een sublieme pass. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Sinibaretit 0:1

17e minuut.
Niemiharju is nu in balbezit. Ahava onderschept slim de pass. Ahava geeft een lange en hoge pass. Pirttiaho rent richting de bal. Pirttiaho geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Sinibaretit 0:2

27e minuut.
Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä passt de bal met de wreef. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Hyvönen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Sinibaretit 0:3

29e minuut.
Välisaari rent richting de bal. Aspholm speelt de bal door. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. Sorri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mäyrä passt de bal in één keer door. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pirttiaho de bal. Pirttiaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Sinibaretit 0:4

35e minuut.
Klungelig pakt Välisaari de bal. Välisaari passt de bal in één keer door. Ranne speelt de bal door. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Peltojoki geeft de bal voor. Pirttiaho met een sublieme pass. Klungelig pakt Peltojoki de bal. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä passt de bal zonder na te denken. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari draait met de bal, schiet en ... Hyvönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Party Mix 82%, Sinibaretit 18%.
Party Mix - Sinibaretit 0:4

46e minuut.
Nivanen heeft problemen om de bal te vangen. Niittylehto rent richting de bal. Niittylehto passt de bal zonder na te denken. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Välisaari is nu in balbezit. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vuorenperä onderschept slim de pass. Vuorenperä speelt de bal door. Pirttiaho met een sublieme pass. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Mäyrä met een sublieme pass. Ahava is nu in balbezit. Ahava passt de bal in één keer door. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Sinibaretit 0:5

68e minuut.
Hyvönen trapt de bal weg van het doel. Ahava kopt de bal weg. Klungelig pakt Välisaari de bal. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hyvönen trapt de bal weg van het doel. Holappa kopt de bal weg. Kääriäinen rent richting de bal. Välisaari onderschept slim de pass. Välisaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft de bal voor. Välisaari kopt de bal weg. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Sinibaretit 0:6

78e minuut.
Aspholm is nu in balbezit. Mäyrä rent richting de bal. Aspholm met een sublieme pass. Daar is Välisaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Mäyrä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspholm speelt de bal door. Villa rent richting de bal. Välisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Välisaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Sinibaretit 0:7

82e minuut.
Ahava geeft de bal voor. Hyvönen probeert naar een medespeler te passen. Holappa probeert naar een medespeler te passen. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mannerla komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Nivanen is nu in balbezit. Mannerla onderschept slim de pass. Mannerla passt de bal met de wreef. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Niittylehto rent richting de bal. Niittylehto geeft de bal voor. Villa is nu in balbezit. Välisaari onderschept slim de pass. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Sinibaretit 0:8

88e minuut.
Kiikka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Party Mix 83%, Sinibaretit 17%.
Party Mix - Sinibaretit 0:8