Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miro Horrible Stink
Normal Tactiek Midfield
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.5 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Marshall passt de bal zonder na te denken. Seabra rent richting de bal. Seabra met een sublieme pass. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Horrible Stink 0:1

9e minuut.
Ruusulinna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marshall rent richting de bal. Pohjonen onderschept slim de pass. Pirinen rent richting de bal. Pirinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
miro - Horrible Stink 1:1

13e minuut.
Mäekivi onderschept slim de pass. Mäekivi probeert naar een medespeler te passen. Ojalainen rent richting de bal. Özsoylu onderschept slim de pass. Özsoylu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kiviluoto is nu in balbezit. Canelón onderschept slim de pass. Canelón passt de bal met de wreef. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ojalainen met een sublieme pass. Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón geeft een lange en hoge pass. Seabra rent richting de bal. Seabra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Pátkai met de inworp. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft de bal voor. Seabra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall geeft een lange en hoge pass. Ojalainen heeft problemen om de bal te vangen. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Paal! Partinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Partinen met een sublieme pass. Pârvulescu geeft een lange en hoge pass. Özsoylu kopt de bal weg. Seabra is nu in balbezit. Seabra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pöyry rent richting de bal. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Partinen bokst de bal weg.

39e minuut.
Nokelainen heeft problemen om de bal te vangen. Yliskoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu onderschept slim de pass. Özsoylu kan de bal niet met de borst controleren. Özsoylu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kiviluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu passt de bal zonder na te denken. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Horrible Stink 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miro 75%, Horrible Stink 25%.
miro - Horrible Stink 1:2

46e minuut.
Pöyry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filantropol met de inworp. Pátkai rent richting de bal. Pátkai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pátkai is nu in balbezit. Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra draait met de bal, schiet en ... Ojalainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Horrible Stink 1:3

54e minuut.
Kısakürek verovert de bal door een tackle van achteren. Kısakürek probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Partinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Horrible Stink 1:4

57e minuut.
Nokelainen met de inworp. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu passt de bal zonder na te denken. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ojalainen controleert de bal met de borst. Kiviluoto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seabra. Seabra krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Yliskoski heeft problemen om de bal te vangen. Ojalainen geeft de bal voor. Pátkai kopt de bal weg. Daar is Seabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pöyry rent richting de bal. Pöyry speelt de bal door. Syrjäkallio probeert naar een medespeler te passen. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Horrible Stink 1:5

85e minuut.
Daar is Canelón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canelón passt de bal met de wreef. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu passt de bal met de wreef. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäekivi neemt de hoekschop. Seabra is nu in balbezit. Seabra draait met de bal, schiet en ... Partinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Horrible Stink 1:6

90e minuut.
Seabra heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu rent richting de bal. Seabra is nu in balbezit. Seabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Horrible Stink 1:7

90e minuut.
Pátkai passt de bal met de wreef. Seabra is nu in balbezit. Syrjäkallio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Syrjäkallio krijgt een gele kaart. Seabra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pârvulescu wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miro 67%, Horrible Stink 33%.
miro - Horrible Stink 1:7