Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink miro
Midfield Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 15.7
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Yliskoski probeert de bal met de borst te controleren. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yliskoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 1:0

6e minuut.
Kiviluoto rent richting de bal. Canelón onderschept slim de pass. Canelón passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Özsoylu de bal. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pârvulescu onderschept slim de pass. Nokelainen is nu in balbezit. Pârvulescu onderschept slim de pass. Mäekivi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seabra de bal. Partinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 2:0

12e minuut.
Syrjäkallio is nu in balbezit. Canelón verovert de bal door een tackle van achteren. Canelón speelt de bal door. Seabra rent richting de bal. Seabra geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Canelón passt de bal zonder na te denken. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu rent richting de bal. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Syrjäkallio rent richting de bal. Canelón verovert de bal door een tackle van achteren. Canelón met een sublieme pass. Seabra is nu in balbezit. Seabra schiet op doel. Partinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 3:0

19e minuut.
Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu geeft de bal voor. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra is nu in balbezit. Seabra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Canelón rent richting de bal. Canelón passt de bal met de wreef. Ojalainen is nu in balbezit. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 4:0

23e minuut.
Özsoylu met een sublieme pass. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöyry rent richting de bal. Seabra onderschept slim de pass. Seabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 5:0

24e minuut.
Daar is Pirinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjonen rent richting de bal. Pohjonen passt de bal zonder na te denken. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Syrjäkallio rent richting de bal. Pohjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft een hoge lob. Seabra krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Partinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 6:0

30e minuut.
Seabra onderschept slim de pass. Seabra passt de bal in één keer door. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel. Partinen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pirinen speelt de bal door. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu passt de bal met de wreef. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Seabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra passt de bal zonder na te denken. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 19%, miro 81%.
Horrible Stink - miro 7:0

46e minuut.
Daar is Pirinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra passt de bal met de wreef. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Ojalainen onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Yliskoski rent richting de bal. Seabra onderschept slim de pass. Seabra passt de bal met de wreef. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kiviluoto probeert naar een medespeler te passen. Pirinen rent richting de bal. Filantropol is nu in balbezit. Pirinen onderschept slim de pass. Pirinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kiviluoto controleert de bal met de borst. Canelón is nu in balbezit. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Pátkai rent richting de bal. Pátkai geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 8:0

66e minuut.
Klungelig pakt Özsoylu de bal. Canelón rent richting de bal. Canelón speelt de bal door. Daar is Seabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra draait met de bal, schiet en ... Partinen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 9:0

74e minuut.
Canelón verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu speelt de bal door. Daar is Seabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pohjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft de bal voor. Özsoylu kan de bal niet met de borst controleren. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - miro 10:0

89e minuut.
Partinen trapt de bal weg van het doel. Pátkai kopt de bal weg. Pârvulescu geeft een lange en hoge pass. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 23%, miro 77%.
Horrible Stink - miro 10:0