Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Army Kokemäen Karhut
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kahri onderschept slim de pass. Kahri speelt de bal door. Saarenkunnas heeft problemen om de bal te vangen. Saarenkunnas geeft een hoge lob. Valkila kopt de bal weg. Teivonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valkila controleert de bal met de borst. Teivonen bokst de bal weg. Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Valkila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ahtonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ahtonen neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Kokemäen Karhut 0:1

9e minuut.
Pajuniemi geeft de bal voor. Lehtisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtisalo geeft de bal voor. Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Karppi verovert de bal door een tackle van achteren. Karppi speelt de bal door. Hautamäki rent richting de bal. Satopää onderschept slim de pass. Satopää draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Karppi verovert de bal door een tackle van achteren. Karppi met een sublieme pass. Kahri probeert naar een medespeler te passen. Ahtonen is nu in balbezit. Ahtonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Timonen met een snelle inworp. Tallus is nu in balbezit. Lehtisalo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tallus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tallus legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Army 58%, Kokemäen Karhut 42%.
White Army - Kokemäen Karhut 0:1

56e minuut.
Satopää passt de bal in één keer door. Tallus is nu in balbezit. Riihilahti onderschept slim de pass. Riihilahti geeft een lange en hoge pass. Pajuniemi geeft de bal voor. Sormunen bokst de bal weg.

60e minuut.
Paulasaari probeert naar een medespeler te passen. Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtonen onderschept slim de pass. Ahtonen draait met de bal, schiet en ... Teivonen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Kokemäen Karhut 0:2

64e minuut.
Kahri is nu in balbezit. Tallus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kahri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paulasaari wilt de vrije trap nemen. Daar is Valkila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahri rent richting de bal. Kahri schiet op doel. Teivonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Army - Kokemäen Karhut 0:3

84e minuut.
Vauhkonen geeft een hoge lob. Satopää is nu in balbezit. Tallus bereikt de bal nog maar net als eerste. Satopää is nu in balbezit. Satopää schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Army 60%, Kokemäen Karhut 40%.
White Army - Kokemäen Karhut 0:3