Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testing Team FC Tauniaurikud
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Huikuri met een sublieme pass. Nummelin is nu in balbezit. Nummelin passt de bal in één keer door. Puurtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puurtinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tervanen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Korkeakangas verovert de bal door een tackle van achteren. Hollo is nu in balbezit. Korkeakangas onderschept slim de pass. Korkeakangas draait met de bal, schiet en ... Peräkorpi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - FC Tauniaurikud 1:0

42e minuut.
Purmonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttisaari passt de bal in één keer door. Korkeakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakangas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hauho kopt de bal weg. Pirttisaari rent richting de bal. Pirttisaari passt de bal met de wreef. Korkeakangas is nu in balbezit. Korkeakangas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 49%, FC Tauniaurikud 51%.
Testing Team - FC Tauniaurikud 1:0

57e minuut.
Vuorensalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorensalo geeft de bal voor. Kantala probeert naar een medespeler te passen. Korkia-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkia-aho haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Testing Team - FC Tauniaurikud 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 52%, FC Tauniaurikud 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Testing Team - FC Tauniaurikud 1:1