Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink Party Mix
Midfield Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 16.2
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Canelón is nu in balbezit. Mänttäri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Canelón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marshall met een snel genomen vrije trap. Seabra kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Niemiharju rent richting de bal. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall geeft de bal voor. Özsoylu maakt een snoekduik en kopt de bal. Hyvönen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Marshall passt de bal zonder na te denken. Canelón is nu in balbezit. Canelón passt de bal in één keer door. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall geeft een hoge lob. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Hyvönen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Filantropol is nu in balbezit. Filantropol geeft de bal voor. Seabra rent richting de bal. Klungelig pakt Seabra de bal. Seabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Party Mix 1:0

21e minuut.
Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nivanen is nu in balbezit. Özsoylu onderschept slim de pass. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pârvulescu passt de bal met de wreef. Canelón heeft problemen om de bal te vangen. Canelón geeft een hoge lob. Seabra rent richting de bal. Seabra draait met de bal, schiet en ... Hyvönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Mäekivi rent richting de bal. Mäekivi met een sublieme pass. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Party Mix 2:0

28e minuut.
Özsoylu geeft een hoge lob. Nivanen geeft de bal voor. Canelón kan de bal niet met de borst controleren. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Canelón passt de bal met de wreef. Pátkai rent richting de bal. Met opzet legt Yrttisato zijn tegenspeler op de grond. Yrttisato krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marshall met de inworp. Pátkai heeft problemen om de bal te vangen. Pátkai geeft de bal voor. Özsoylu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Marshall met een sublieme pass. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Party Mix 3:0

37e minuut.
Nikander bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikander passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nivanen de bal. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pârvulescu speelt de bal door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerkelä krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 22%, Party Mix 78%.
Horrible Stink - Party Mix 3:0

51e minuut.
Filantropol rent richting de bal. Filantropol geeft de bal voor. Seabra kopt de bal weg. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Marshall kopt de bal weg. Canelón is nu in balbezit. Canelón met een sublieme pass. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Özsoylu heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu passt de bal in één keer door. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Villa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hyvönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kääriäinen de bal. Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pârvulescu met een sublieme pass. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi geeft de bal voor. Klungelig pakt Pátkai de bal. Pátkai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nivanen rent richting de bal. Pârvulescu onderschept slim de pass. Pârvulescu passt de bal in één keer door. Seabra is nu in balbezit. Seabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Party Mix 4:0

63e minuut.
Seabra is nu in balbezit. Kääriäinen verovert de bal door een tackle van achteren. Kääriäinen met een sublieme pass. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yrttisato met de inworp. Marshall rent richting de bal. Mänttäri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mänttäri krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Hyvönen trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäekivi met de inworp. Pârvulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villa de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäekivi neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Klungelig pakt Pârvulescu de bal. Pârvulescu probeert naar een medespeler te passen. Sorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi onderschept slim de pass. Mäekivi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu geeft een hoge lob. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Party Mix 5:0

79e minuut.
Pârvulescu probeert naar een medespeler te passen. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi geeft een lange en hoge pass. Seabra maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kerkelä de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mäekivi zal de hoekschop nemen. Hyvönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seabra maakt een snoekduik en kopt de bal. Hyvönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Party Mix 6:0

84e minuut.
Mänttäri probeert naar een medespeler te passen. Pátkai geeft een hoge lob. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Hyvönen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Party Mix 7:0

86e minuut.
Pátkai met de inworp. Seabra probeert de bal met de borst te controleren. Villa rent richting de bal. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Hyvönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Party Mix 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 10%, Party Mix 90%.
Horrible Stink - Party Mix 8:0