Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Party Mix Horrible Stink
Normal Tactiek Midfield
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Marshall speelt de bal door. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu passt de bal zonder na te denken. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Kerkelä probeert de bal aan de voet te houden. Hyvönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Marshall geeft de bal voor. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Hyvönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:1

8e minuut.
Özsoylu onderschept slim de pass. Sorri rent richting de bal. Özsoylu onderschept slim de pass. Özsoylu heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pátkai onderschept slim de pass. Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Hyvönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:2

15e minuut.
Canelón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yrttisato de bal. Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai geeft de bal voor. Özsoylu springt en kopt de bal. Hyvönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Mäekivi geeft een hoge lob. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu geeft de bal voor. Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mänttäri onderschept slim de pass. Pârvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu met een sublieme pass. Seabra is nu in balbezit. Seabra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mäekivi is nu in balbezit. Mäekivi geeft de bal voor. Seabra is nu in balbezit. Seabra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Villa de bal onder controle te krijgen. Hyvönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Özsoylu de bal. Özsoylu speelt de bal door. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Villa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Canelón is nu in balbezit. Canelón passt de bal zonder na te denken. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seabra is nu in balbezit. Seabra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Party Mix 73%, Horrible Stink 27%.
Party Mix - Horrible Stink 0:3

48e minuut.
Niemiharju is nu in balbezit. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall met een sublieme pass. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:4

50e minuut.
Canelón is nu in balbezit. Seabra is nu in balbezit. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kerkelä de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäekivi neemt de hoekschop. Hyvönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seabra springt en kopt de bal. Hyvönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Pârvulescu passt de bal zonder na te denken. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft een hoge lob. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:5

53e minuut.
Daar is Nikander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seabra. Nikander is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemiharju zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pátkai heeft problemen om de bal te vangen. Pátkai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Villa geeft een hoge lob. Inworp. Pátkai met de inworp. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra draait met de bal, schiet en ... Hyvönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Canelón geeft een hoge lob. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Seabra is nu in balbezit. Seabra schiet op doel. Hyvönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:6

62e minuut.
Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel. Mäekivi heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón is nu in balbezit. Canelón passt de bal met de wreef. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:7

65e minuut.
Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu geeft een hoge lob. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:8

67e minuut.
Nivanen rent richting de bal. Seabra onderschept slim de pass. Sorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mäekivi heeft problemen om de bal te vangen. Mäekivi probeert naar een medespeler te passen. Seabra rent richting de bal. Seabra draait met de bal, schiet en ... Hyvönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Pârvulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvulescu passt de bal met de wreef. Kısakürek probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Pátkai is nu in balbezit. Canelón rent richting de bal. Canelón passt de bal in één keer door. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Canelón kopt de bal weg. Seabra heeft problemen om de bal te vangen. Seabra passt de bal zonder na te denken. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:9

78e minuut.
Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi geeft een lange en hoge pass. Kääriäinen heeft problemen om de bal te vangen. Pátkai is nu in balbezit. Pátkai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Villa rent richting de bal. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu passt de bal met de wreef. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Hyvönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Filantropol geeft de bal voor. Villa probeert de bal aan de voet te houden. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Hyvönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - Horrible Stink 0:10

87e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Nivanen is nu in balbezit. Özsoylu onderschept slim de pass. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu schiet op doel. Hyvönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seabra raakt geblesseerd tijdens het duel. Canelón neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Party Mix 85%, Horrible Stink 15%.
Party Mix - Horrible Stink 0:10