Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
miro Sinibaretit
Normal Tactiek ManU Giggs
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Aspholm speelt de bal door. Nokelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokelainen passt de bal met de wreef. Partinen probeert naar een medespeler te passen. Ojalainen heeft problemen om de bal te vangen. Partinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Klungelig pakt Aspholm de bal. Aspholm passt de bal zonder na te denken. Välisaari rent richting de bal. Välisaari schiet op doel. Partinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Sinibaretit 0:1

4e minuut.
Partinen trapt de bal weg van het doel. Inworp. Holappa met een snelle inworp. Ahava is nu in balbezit. Ahava schiet op doel. Partinen bokst de bal weg.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ranne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Välisaari krijgt zijn hoofd ertegen. Mäyrä heeft problemen om de bal te vangen. Mäyrä draait met de bal, schiet en ... Partinen bokst de bal weg.

12e minuut.
Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiaho passt de bal met de wreef. Aspholm met een sublieme pass. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kiviluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiviluoto passt de bal in één keer door. Pohjonen controleert de bal met de borst. Pirttiaho speelt de bal door. Aspholm geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä probeert naar een medespeler te passen. Yliskoski verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttiaho kan de bal niet met de borst controleren. Pirttiaho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ahava kopt de bal weg. Kiviluoto heeft problemen om de bal te vangen. Ahava speelt de bal door. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ranne met een snelle inworp. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä probeert naar een medespeler te passen. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pirttiaho probeert naar een medespeler te passen. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari met een sublieme pass. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nokelainen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranne met de inworp. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ahava met een sublieme pass. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. Yliskoski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ahava passt de bal met de wreef. Välisaari rent richting de bal. Aspholm met een sublieme pass. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ranne passt de bal met de wreef. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Välisaari de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Partinen trapt de bal weg. Pirttiaho kopt de bal weg. Ojalainen heeft problemen om de bal te vangen. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Välisaari speelt de bal door. Pöyry is nu in balbezit. Pöyry passt de bal met de wreef. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Sinibaretit 0:2

45e minuut.
Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto met een sublieme pass. Mäyrä probeert de bal met de borst te controleren. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Sinibaretit 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miro 82%, Sinibaretit 18%.
miro - Sinibaretit 0:3

47e minuut.
Pirttiaho passt de bal in één keer door. Daar is Aspholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspholm met een sublieme pass. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Mäyrä schiet op doel. Partinen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Inworp. Pöyry met de inworp. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Partinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Aspholm passt de bal in één keer door. Ranne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranne geeft de bal voor. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Holappa rent richting de bal. Kiviluoto is nu in balbezit. Holappa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holappa krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Aspholm rent richting de bal. Aspholm geeft een lange en hoge pass. Yliskoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä verovert de bal door een tackle van achteren. Mäyrä schiet op doel. Partinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kiviluoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Yliskoski de bal. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä schiet op doel. Partinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Sinibaretit 0:4

73e minuut.
Pirttiaho is nu in balbezit. Pirttiaho met een sublieme pass. Välisaari rent richting de bal. Välisaari schiet op doel. Ojalainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Sinibaretit 0:5

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto geeft een lange en hoge pass. Nokelainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Holappa speelt de bal door. Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto geeft een hoge lob. Välisaari kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Yliskoski de bal. Syrjäkallio kopt de bal weg. Pöyry rent richting de bal. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ranne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranne passt de bal zonder na te denken. Niittylehto probeert naar een medespeler te passen. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Partinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Sinibaretit 0:6

86e minuut.
Mannerla komt het veld opgelopen. Kiikka komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Välisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Mannerla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiviluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Välisaari schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
miro - Sinibaretit 0:7

89e minuut.
Klungelig pakt Nokelainen de bal. Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto passt de bal zonder na te denken. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä draait met de bal, schiet en ... Partinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: miro 87%, Sinibaretit 13%.
miro - Sinibaretit 0:7