Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MNK Libero hajduk split 1950
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gorenc met de inworp. Kmetec is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kranjec ... Strafschop! Directe rode kaart, Kranjec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kranjec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kmetec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kmetec zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dolinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MNK Libero - hajduk split 1950 1:0

6e minuut.
Albreht probeert de bal met de borst te controleren. Kek rent richting de bal. Jazbec is nu in balbezit. Kontrec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontrec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MNK Libero - hajduk split 1950 1:1

21e minuut.
Dolinar met een harde bal richting middenveld. Kostanjevec is nu in balbezit. Jazbec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jazbec krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gorenc geeft de bal voor. Plesec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zupan is nu in balbezit. Zupan haalt uit met een fantastische trap. Dolinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MNK Libero - hajduk split 1950 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MNK Libero 48%, hajduk split 1950 52%.
MNK Libero - hajduk split 1950 2:1

46e minuut.
Kmetec rent richting de bal. Kmetec schiet op doel. Plesec rent richting de bal. Zupan onderschept slim de pass. Zupan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Albreht passt de bal in één keer door. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontrec is nu in balbezit. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Kopitar kopt de bal weg. Jazbec rent richting de bal. Kostanjevec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostanjevec krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Jazbec onderschept slim de pass. Jazbec passt de bal met de wreef. Kontrec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontrec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MNK Libero - hajduk split 1950 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MNK Libero 44%, hajduk split 1950 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MNK Libero - hajduk split 1950 2:2