Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slytherin Domžale
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Harl passt de bal zonder na te denken. Skaper speelt de bal door. Zmagaj rent richting de bal. Zorko onderschept slim de pass. Zorko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Katanec rent richting de bal. Kranjc probeert naar een medespeler te passen. Skrbiš rent richting de bal. Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kranjc is nu in balbezit. Katanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kranjc krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Nemec rent richting de bal. Kvas onderschept slim de pass. Kvas geeft de bal voor. Gregorčič is nu in balbezit. Gregorčič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zajc heeft problemen om de bal te vangen. Zorko onderschept slim de pass. Zorko met een sublieme pass. Daar is Gregorčič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregorčič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Koritnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lahovnik met de inworp. Zorko is nu in balbezit. Zorko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slytherin 64%, Domžale 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Slytherin - Domžale 0:0

51e minuut.
Zajc speelt de bal door. Klungelig pakt Nemec de bal. Nemec geeft een hoge lob. Korošec rent richting de bal. Korošec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zorko is nu in balbezit. Skrbiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrbiš passt de bal zonder na te denken. Harl is nu in balbezit. Harl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slytherin - Domžale 1:0

54e minuut.
Absec passt de bal in één keer door. Katanec rent richting de bal. Kranjc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kranjc krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

54e minuut.
Skrbiš met de inworp. Koritnik is nu in balbezit. Zorko verovert de bal door een tackle van achteren. Zorko geeft de bal voor. Skaper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kvas onderschept slim de pass. Zmagaj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvas. Kvas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zorko met een sublieme pass. Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Koritnik rent richting de bal. Gregorčič rent richting de bal. Gregorčič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lipuš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Harl onderschept slim de pass. Absec rent richting de bal. Harl onderschept slim de pass. Harl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kastelic de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slytherin - Domžale 2:0

79e minuut.
Zmagaj geeft een lange en hoge pass. Lahovnik kopt de bal weg. Skaper kan de bal niet met de borst controleren. Gregorčič rent richting de bal. Gregorčič haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gregorčič rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Harl is nu in balbezit. Harl schiet op doel. Kastelic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slytherin - Domžale 3:0

88e minuut.
Pintar geeft de bal voor. Skaper kopt de bal weg. Triglav rent richting de bal. Zajc onderschept slim de pass. Zajc geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slytherin - Domžale 4:0

90e minuut.
Harl speelt de bal door. Lahovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korošec. Korošec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slytherin 53%, Domžale 47%.
FC Slytherin - Domžale 4:0