Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pubeci LJOBLJANA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Ramšak heeft problemen om de bal te vangen. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren passt de bal zonder na te denken. Lavrih is nu in balbezit. Lavrih haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Koren onderschept slim de pass. Koren speelt de bal door. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih schiet op doel. Preradovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - LJOBLJANA 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peterka kan de bal niet met de borst controleren. Harl is nu in balbezit. Harl schiet op doel. Zorko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pubeci - LJOBLJANA 1:1

33e minuut.
Maček kopt de bal weg. Ahac is nu in balbezit. Ahac geeft de bal voor. Klungelig pakt Harl de bal. Harl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Adam geeft een lange en hoge pass. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterka begaat een overtreding. Harl raakt geblesseerd tijdens het duel. Sraka komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 45%, LJOBLJANA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pubeci - LJOBLJANA 1:1

51e minuut.
Daar is Peterka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pekuš raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Kos met een snelle inworp. Ramšak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koren. Ramšak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ramšak kan niet meer verder spelen. Kotnik komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kos met een snelle inworp. Pekuš is nu in balbezit. Pekuš draait met de bal, schiet en ... Ahac probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

81e minuut.
Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Sraka onderschept slim de pass. Sraka probeert naar een medespeler te passen. Koren rent richting de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap. Preradovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - LJOBLJANA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 48%, LJOBLJANA 52%.
Pubeci - LJOBLJANA 1:2