Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slytherin fc mitja
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kranjc speelt de bal door. Harl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorenc. Harl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kranjc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Kranjc de bal. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar passt de bal met de wreef. Harl rent richting de bal. Harl schiet op doel. Kolar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slytherin - fc mitja 1:0

38e minuut.
Zajc is nu in balbezit. Kranjc verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjc passt de bal zonder na te denken. Adler is nu in balbezit. Adler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nemec kopt de bal weg. Klungelig pakt Harl de bal. Gorenc onderschept slim de pass. Kranjc onderschept slim de pass. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Kolar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slytherin 46%, fc mitja 54%.
FC Slytherin - fc mitja 1:0

48e minuut.
Inworp. Nemec met de inworp. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc geeft een hoge lob. Harl is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Harl de bal. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc passt de bal met de wreef. Harl is nu in balbezit. Harl schiet op doel. Kolar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Zajc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Strel de bal. Kopitar rent richting de bal. Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Harl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slytherin - fc mitja 2:0

73e minuut.
Koncar geeft een lange en hoge pass. Skrbiš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler schiet op doel. Kranjc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipuš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slytherin - fc mitja 2:1

76e minuut.
Korošec is nu in balbezit. Korošec probeert naar een medespeler te passen. Harl rent richting de bal. Harl schiet op doel. Kolar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slytherin - fc mitja 3:1

89e minuut.
Lešnik geeft een hoge lob. Inworp. Koritnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korošec rent richting de bal. Korošec haalt uit met een fantastische trap. Kolar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slytherin 40%, fc mitja 60%.
FC Slytherin - fc mitja 3:1