Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Garrlando Dream ahmeddelic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bowie probeert de bal met de borst te controleren. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez onderschept slim de pass. Bowie verovert de bal door een tackle van achteren. Bowie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Garrlando Dream - ahmeddelic 1:0

5e minuut.
Ulaga heeft problemen om de bal te vangen. Rajh onderschept slim de pass. Metelko rent richting de bal. Rajh onderschept slim de pass. Rajh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kumeršek onderschept slim de pass. Kumeršek passt de bal zonder na te denken. Adam is nu in balbezit. Adam haalt uit met een fantastische trap. Bowie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Garrlando Dream - ahmeddelic 1:1

18e minuut.
Adam passt de bal met de wreef. Hrast is nu in balbezit. Ulaga is nu in balbezit. Hrast onderschept slim de pass. Hrast geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hrast geeft een lange en hoge pass. Knez rent richting de bal. Knez met een sublieme pass. Rajh is nu in balbezit. Rajh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Garrlando Dream 71%, ahmeddelic 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Garrlando Dream - ahmeddelic 1:1

59e minuut.
Knez probeert naar een medespeler te passen. Kosak rent richting de bal. Kosak geeft de bal voor. Slak rent richting de bal. Slak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Garrlando Dream - ahmeddelic 2:1

83e minuut.
Kralj onderschept slim de pass. Kralj passt de bal zonder na te denken. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bowie rent richting de bal. Bowie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Slak de bal. Slak draait met de bal, schiet en ... Oblak heeft problemen om de bal te vangen. Rogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Garrlando Dream 56%, ahmeddelic 44%.
FC Garrlando Dream - ahmeddelic 2:1