Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Garrlando Dream REAL SA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Vetrih onderschept slim de pass. Kamnik is nu in balbezit. Kamnik met een sublieme pass. Ambroz rent richting de bal. Ambroz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rozman met een snelle inworp. Vetrih is nu in balbezit. Vetrih geeft de bal voor. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zorko is nu in balbezit. Zorko passt de bal met de wreef. Ambroz rent richting de bal. Ambroz draait met de bal, schiet en ... Bowie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Garrlando Dream - REAL SA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Garrlando Dream 46%, REAL SA 54%.
FC Garrlando Dream - REAL SA 0:1

55e minuut.
Krepek met de inworp. Metelko rent richting de bal. Metelko passt de bal in één keer door. Slak is nu in balbezit. Slak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rozman verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek speelt de bal door. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrih verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrih haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hrovat heeft problemen om de bal te vangen. Hrovat geeft een hoge lob. Ambroz rent richting de bal. Ambroz draait met de bal, schiet en ... Bowie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Garrlando Dream 62%, REAL SA 38%.
FC Garrlando Dream - REAL SA 0:1