Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk goricanka NK SIP ŠEMPETER
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Jereb is nu in balbezit. Jereb passt de bal zonder na te denken. Lešnik heeft problemen om de bal te vangen. Lešnik haalt uit met een fantastische trap. Zorko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nk goricanka - NK SIP ŠEMPETER 0:1

18e minuut.
Jager kopt de bal weg. Lešnik heeft problemen om de bal te vangen. Kostanjevec rent richting de bal. Lešnik onderschept slim de pass. Lešnik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hvalec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jelen de bal. Ramšak met een sublieme pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk goricanka 36%, NK SIP ŠEMPETER 64%.
nk goricanka - NK SIP ŠEMPETER 0:1

47e minuut.
Vetrih onderschept slim de pass. Vetrih speelt de bal door. Daar is Furlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Lešnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešnik probeert naar een medespeler te passen. Jereb rent richting de bal. Lešnik rent richting de bal. Lešnik draait met de bal, schiet en ... Zorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrbiš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furlan rent richting de bal. Lešnik onderschept slim de pass. Lešnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk goricanka 61%, NK SIP ŠEMPETER 39%.
nk goricanka - NK SIP ŠEMPETER 0:1