Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Swenak nk goricanka
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Golob heeft problemen om de bal te vangen. Rozman verovert de bal door een tackle van achteren. Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak met een sublieme pass. Green is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Supe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glavnik met de inworp. Pekošak rent richting de bal. Pekošak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kocnar geeft een hoge lob. Lečnik heeft problemen om de bal te vangen. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl draait met de bal, schiet en ... Zorko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Swenak - nk goricanka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Swenak 63%, nk goricanka 37%.
FC Swenak - nk goricanka 1:0

46e minuut.
Lečnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glavnik met een snelle inworp. Pekošak is nu in balbezit. Pekošak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman onderschept slim de pass. Rozman met een sublieme pass. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pekošak passt de bal zonder na te denken. Skubic bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubic speelt de bal door. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Swenak - nk goricanka 2:0

80e minuut.
Pekošak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekošak geeft de bal voor. Supe probeert de bal aan de voet te houden. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Swenak 43%, nk goricanka 57%.
FC Swenak - nk goricanka 2:0