Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk goricanka nk celje
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Rozman de bal onder controle te krijgen. Vetrih geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lorbek de bal onder controle te krijgen. Rozman is nu in balbezit. Rozman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Rozman verovert de bal door een tackle van achteren. Rozman met een sublieme pass. Maček met een sublieme pass. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hren heeft problemen om de bal te vangen. Rozman is nu in balbezit. Rozman passt de bal in één keer door. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Boček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostanjevec is nu in balbezit. Kostanjevec speelt de bal door. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Medved de bal. Ramšak is nu in balbezit. Met opzet legt Medved zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Medved naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Rozman is nu in balbezit. Sapa verovert de bal door een tackle van achteren. Sapa met een sublieme pass. Očko bereikt de bal nog maar net als eerste. Očko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kralj geeft een lange en hoge pass. Rozman probeert de bal aan de voet te houden. Sapa is nu in balbezit. Rozman verovert de bal door een tackle van achteren. Rozman schiet op doel. Gregorčič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman is nu in balbezit. Hren verovert de bal door een tackle van achteren. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk goricanka 44%, nk celje 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk goricanka - nk celje 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Vetrih de bal. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrih legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lorbek raakt geblesseerd tijdens het duel. Boček neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rozman geeft een lange en hoge pass. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Green onderschept slim de pass. Green schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nk goricanka - nk celje 1:0

70e minuut.
Furlan met een sublieme pass. Vetrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrih probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk goricanka 41%, nk celje 59%.
nk goricanka - nk celje 1:0