Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prekmurje nk celje
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Hribar schiet op doel. Perko geeft een hoge lob. Daar is Padežnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hren is nu in balbezit. Hren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prekmurje - nk celje 0:1

25e minuut.
Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik geeft een hoge lob. Rozman kopt de bal weg. Kotnik is nu in balbezit. Kotnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hribar is nu in balbezit. Očko is nu in balbezit. Očko passt de bal in één keer door. Hribar is nu in balbezit. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prekmurje - nk celje 0:2

37e minuut.
Očko rent richting de bal. Očko passt de bal zonder na te denken. Skaper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar onderschept slim de pass. Hribar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prekmurje - nk celje 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prekmurje 70%, nk celje 30%.
Fc Prekmurje - nk celje 0:3

51e minuut.
Hren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kotnik speelt de bal door. Rozman is nu in balbezit. Rozman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hren passt de bal zonder na te denken. Hribar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jug. Jug krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Hren is nu in balbezit. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik geeft een lange en hoge pass. Rozman is nu in balbezit. Rozman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Očko verovert de bal door een tackle van achteren. Očko probeert naar een medespeler te passen. Hribar is nu in balbezit. Hribar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sapa passt de bal zonder na te denken. Lorbek rent richting de bal. Perko begaat een overtreding. Perko krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jug is nu in balbezit. Hribar rent richting de bal. Hribar passt de bal zonder na te denken. Očko rent richting de bal. Očko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prekmurje 70%, nk celje 30%.
Fc Prekmurje - nk celje 0:3