Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Swenak maribor tabor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Maček rent richting de bal. Maček geeft een lange en hoge pass. Vitranc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Swenak - maribor tabor 1:0

12e minuut.
Vitranc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Orange onderschept slim de pass. Pekošak verovert de bal door een tackle van achteren. Pekošak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Swenak - maribor tabor 2:0

31e minuut.
Pekošak kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orange. Pekošak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zavrl rent richting de bal. Zavrl draait met de bal, schiet en ... Pek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Vitranc rent richting de bal. Vitranc geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Krajnc de bal onder controle te krijgen. Golob bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Swenak - maribor tabor 2:1

41e minuut.
Skubic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Draksler komt het veld opgelopen. Maček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Krese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavrl rent richting de bal. Zavrl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Swenak - maribor tabor 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Swenak 49%, maribor tabor 51%.
FC Swenak - maribor tabor 3:1

81e minuut.
Krese geeft een hoge lob. Lopata is nu in balbezit. Draksler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Draksler is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Orange probeert naar een medespeler te passen. Maček heeft problemen om de bal te vangen. Maček passt de bal met de wreef. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Swenak 47%, maribor tabor 53%.
FC Swenak - maribor tabor 3:1