Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FusTeam nk goricanka
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak schiet op doel. Furlan kopt de bal weg. Daar is Maček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maček geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bekar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman draait met de bal, schiet en ... Ambroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak geeft een lange en hoge pass. Bekar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman onderschept slim de pass. Rozman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kostanjevec bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek onderschept slim de pass. Kostanjevec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Petek kan niet meer verder spelen. Rus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FusTeam 67%, nk goricanka 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FusTeam - nk goricanka 0:0

48e minuut.
Ramšak rent richting de bal. Inworp. Dolinar met een snelle inworp. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus passt de bal met de wreef. Dolinar is nu in balbezit. Dolinar geeft een lange en hoge pass. Maček kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mariborec is nu in balbezit. Mariborec speelt de bal door. Oz rent richting de bal. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vidmar passt de bal in één keer door. Kranjec rent richting de bal. Kranjec passt de bal met de wreef. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Supe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorenc met een snelle inworp. Rus rent richting de bal. Rus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rus draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lečnik de bal. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FusTeam - nk goricanka 1:0

89e minuut.
Vrabl geeft een hoge lob. Oz bereikt de bal nog maar net als eerste. Supe maakt een afschuwelijke overtreding. Supe krijgt een gele kaart. Oz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vidmar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oz is nu in balbezit. Oz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FusTeam 49%, nk goricanka 51%.
FusTeam - nk goricanka 1:0