Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prekmurje FC Swenak
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Juhart geeft de bal voor. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pekošak zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pekošak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pekošak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Kuhar speelt de bal door. Rozman is nu in balbezit. Veznik rent richting de bal. Kotnik onderschept slim de pass. Kotnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prekmurje - FC Swenak 1:0

38e minuut.
Kotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kotnik geeft de bal voor. Klungelig pakt Veznik de bal. Rozman rent richting de bal. Rozman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prekmurje - FC Swenak 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prekmurje 54%, FC Swenak 46%.
Fc Prekmurje - FC Swenak 2:0

54e minuut.
Krajnc is nu in balbezit. Maček is nu in balbezit. Maček geeft een hoge lob. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prekmurje - FC Swenak 2:1

57e minuut.
Absec heeft problemen om de bal te vangen. Padežnik rent richting de bal. Absec begaat een overtreding. Absec krijgt een gele kaart. Padežnik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Doeltrap. Lah trapt de bal weg van het doel. Daar is Kuhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotnik rent richting de bal. Kotnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuhar kopt de bal weg. Kotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maček. Kotnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Maček probeert naar een medespeler te passen. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug rent richting de bal. Zavrl verovert de bal door een tackle van achteren. Zavrl draait met de bal, schiet en ... Kostanjevec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prekmurje 48%, FC Swenak 52%.
Fc Prekmurje - FC Swenak 2:1