Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anže pecjak Real madridm.,ym.m
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Zmagaj rent richting de bal. Zmagaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hribar de bal. Burja is nu in balbezit. Burja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Brezovar rent richting de bal. Klobucar is nu in balbezit. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar draait met de bal, schiet en ... Vitranc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anže pecjak - Real madridm.,ym.m 1:0

20e minuut.
Vitranc heeft problemen om de bal te vangen. Albreht is nu in balbezit. Zmagaj begaat een overtreding. Zmagaj krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Perko met een snelle inworp. Brezovar geeft een hoge lob. Klobucar rent richting de bal. Klobucar draait met de bal, schiet en ... Vitranc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

22e minuut.
Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brezovar rent richting de bal. Brezovar passt de bal zonder na te denken. Zorko is nu in balbezit. Zorko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vitranc speelt de bal door. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko geeft een lange en hoge pass. Klobucar rent richting de bal. Klobucar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kontrec is nu in balbezit. Kontrec geeft een lange en hoge pass. Daar is Zorko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar draait met de bal, schiet en ... Vitranc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klobucar onderschept slim de pass. Klobucar speelt de bal door. Očko is nu in balbezit. Klobucar verovert de bal door een tackle van achteren. Klobucar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
anže pecjak - Real madridm.,ym.m 2:0

44e minuut.
Sever probeert de bal aan de voet te houden. Zorko rent richting de bal. Zorko passt de bal met de wreef. Burja is nu in balbezit. Burja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
anže pecjak - Real madridm.,ym.m 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anže pecjak 35%, Real madridm.,ym.m 65%.
anže pecjak - Real madridm.,ym.m 2:1

65e minuut.
Apnar met een snelle inworp. Albreht probeert naar een medespeler te passen. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jerman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klobucar passt de bal met de wreef. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliha probeert naar een medespeler te passen. Brezovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Horvat met de inworp. Gliha met een sublieme pass. Burja is nu in balbezit. Burja haalt uit met een fantastische trap. Pečnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anže pecjak 51%, Real madridm.,ym.m 49%.
anže pecjak - Real madridm.,ym.m 2:1