Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anže pecjak andražek
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Brezec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezec geeft de bal voor. Sever is nu in balbezit. Klobucar onderschept slim de pass. Klobucar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever onderschept slim de pass. Sever geeft de bal voor. Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Logar draait met de bal, schiet en ... Trop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zorko onderschept slim de pass. Zorko passt de bal met de wreef. Sitnik rent richting de bal. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pavlič is nu in balbezit. Zorko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavlič zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klobucar rent richting de bal. Klobucar haalt uit met een fantastische trap. Pečnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
anže pecjak - andražek 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Zorko de bal. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek passt de bal zonder na te denken. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Hribar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brezec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Brezec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hribar komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Pavlič kopt de bal weg. Daar is Sitnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zidanšek probeert naar een medespeler te passen. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Zidanšek passt de bal zonder na te denken. Klobucar is nu in balbezit. Albreht rent richting de bal. Klobucar onderschept slim de pass. Klobucar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pavlič verovert de bal door een tackle van achteren. Albreht onderschept slim de pass. Albreht geeft de bal voor. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anže pecjak 60%, andražek 40%.
anže pecjak - andražek 0:1

65e minuut.
Vetrih met een snelle inworp. Hribar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zorko. Zorko krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Zidanšek passt de bal in één keer door. Klobucar rent richting de bal. Sever tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klobucar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Klobucar kan niet meer verder spelen. Vitranc komt het veld opgelopen. Rupnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hribar de bal. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albreht neemt de hoekschop. Daar is Hribar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko is nu in balbezit. Perko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zorko onderschept slim de pass. Zidanšek rent richting de bal. Zidanšek speelt de bal door. Vitranc rent richting de bal. Vitranc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zidanšek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lahovnik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Hribar rent richting de bal. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitnik maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sitnik naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vitranc raakt geblesseerd tijdens het duel. Hribar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pavlič kopt de bal weg. Daar is Hribar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahovnik schiet op doel. Pečnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anže pecjak 68%, andražek 32%.
anže pecjak - andražek 0:1