Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andražek anže pecjak
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar is nu in balbezit. Brezovar haalt uit met een fantastische trap. Janžič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perko zal de hoekschop nemen. Klobucar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vetrih geeft een hoge lob. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brezovar krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Albreht rent richting de bal. Albreht geeft een lange en hoge pass. Janžič rent richting de bal. Klobucar onderschept slim de pass. Klobucar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andražek 53%, anže pecjak 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andražek - anže pecjak 0:0

50e minuut.
Zorko passt de bal in één keer door. Brezovar rent richting de bal. Brezovar passt de bal met de wreef. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Inworp. Lečnik met de inworp. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek geeft de bal voor. Daar is Hribar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Brezovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlič is nu in balbezit. Brezovar rent richting de bal. Brezovar schiet op doel. Pavlič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andražek 69%, anže pecjak 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andražek - anže pecjak 0:0