Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nk starwars nk vrhnika
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Zidanšek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agic komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kampl passt de bal zonder na te denken. Jazbec rent richting de bal. Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Vitrih verovert de bal door een tackle van achteren. Vitrih draait met de bal, schiet en ... Skalar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Sever speelt de bal door. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sever krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Cankar de bal. Krajnik is nu in balbezit. Krajnik passt de bal zonder na te denken. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk starwars 58%, nk vrhnika 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk starwars - nk vrhnika 0:0

50e minuut.
Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sever is nu in balbezit. Sever probeert naar een medespeler te passen. Zupan rent richting de bal. Zupan draait met de bal, schiet en ... Iskra bokst de bal weg.

56e minuut.
Vitrih rent richting de bal. Vitrih passt de bal zonder na te denken. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik rent richting de bal. Krajnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sever rent richting de bal. Krajnik onderschept slim de pass. Krajnik passt de bal met de wreef. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sever speelt de bal door. Veznik rent richting de bal. Veznik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jazbec de bal. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Skalar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nk starwars 58%, nk vrhnika 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nk starwars - nk vrhnika 0:0