Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real madridm.,ym.m andražek
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gliha onderschept slim de pass. Gliha geeft een lange en hoge pass. Daar is Janžič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lečnik passt de bal in één keer door. Hribar is nu in balbezit. Hribar probeert naar een medespeler te passen. Brezec is nu in balbezit. Brezec met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gliha geeft een hoge lob. Janžič heeft problemen om de bal te vangen. Janžič geeft een lange en hoge pass. Klobucar rent richting de bal. Klobucar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real madridm.,ym.m - andražek 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Burja de bal. Hribar rent richting de bal. Burja verovert de bal door een tackle van achteren. Burja draait met de bal, schiet en ... Lečnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real madridm.,ym.m - andražek 1:1

38e minuut.
Burja probeert naar een medespeler te passen. Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc begaat een overtreding. Vitranc krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vitranc trapt de bal weg van het doel. Brglez kopt de bal weg. Daar is Janžič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burja is nu in balbezit. Burja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klobucar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitranc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real madridm.,ym.m 53%, andražek 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real madridm.,ym.m - andražek 1:1

52e minuut.
Hribar kopt de bal weg. Vitranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitranc onderschept slim de pass. Zidanšek is nu in balbezit. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real madridm.,ym.m - andražek 1:2

54e minuut.
Cankar is nu in balbezit. Vetrih rent richting de bal. Vetrih geeft een lange en hoge pass. Vitranc rent richting de bal. Vitranc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Burja rent richting de bal. Janžič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brglez komt bij de bal en schiet. Klungelig pakt Cankar de bal. Lečnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Adrovic rent richting de bal. Adrovic passt de bal zonder na te denken. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brglez schiet op doel. Zorko kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Zidanšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidanšek passt de bal in één keer door. Vitranc rent richting de bal. Vitranc draait met de bal, schiet en ... Vitranc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real madridm.,ym.m - andražek 1:3

81e minuut.
Zmagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmagaj probeert naar een medespeler te passen. Burja rent richting de bal. Burja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real madridm.,ym.m - andražek 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real madridm.,ym.m 41%, andražek 59%.
Real madridm.,ym.m - andražek 2:3