Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andražek tara
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Sotlar rent richting de bal. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja begaat een overtreding. Rupnik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rupnik kan niet meer verder spelen. Hribar komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Lečnik geeft de bal voor. Pavlič kopt de bal weg. Kastelic controleert de bal met de borst. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobucar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andražek - tara 1:0

34e minuut.
Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Perko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lečnik met een snelle inworp. Zidanšek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adrovic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knavs met een snelle inworp. Sotlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotlar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andražek 54%, tara 46%.
andražek - tara 1:0

47e minuut.
Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič geeft de bal voor. Kastelic is nu in balbezit. Zidanšek verovert de bal door een tackle van achteren. Zidanšek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pavlič kopt de bal weg. Burja controleert de bal met de borst. Burja geeft een hoge lob. Bizjak is nu in balbezit. Bizjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pavlič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitranc komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bizjak speelt de bal door. Lečnik rent richting de bal. Perko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perko krijgt een gele kaart. Lečnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adrovic met een snel genomen vrije trap. Klobucar heeft problemen om de bal te vangen. Klobucar haalt uit met een fantastische trap. Lorbek bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
andražek - tara 2:0

78e minuut.
Lorbek met een harde bal richting middenveld. Vetrih controleert de bal met de borst. Vetrih probeert naar een medespeler te passen. Klobucar is nu in balbezit. Klobucar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andražek - tara 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andražek 49%, tara 51%.
andražek - tara 3:0