Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krško nk vrhnika
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Polanec is nu in balbezit. Polanec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pek met een snelle inworp. Krajnik geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Polanec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Skubic de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grubelnik met een harde bal richting middenveld. Zidanšek geeft de bal voor. Daar is Lorbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polanec controleert de bal met de borst. Zidanšek is nu in balbezit. Polanec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polanec krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Voh controleert de bal met de borst. Mariborec is nu in balbezit. Mihelič legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihelič krijgt een gele kaart. Mariborec raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krajnik neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnik rent richting de bal. Mihelič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihelič krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krško 64%, nk vrhnika 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
krško - nk vrhnika 0:0

47e minuut.
Mariborec verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnik rent richting de bal. Voh verovert de bal door een tackle van achteren. Mariborec is nu in balbezit. Mariborec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nemec met een snelle inworp. Voh bereikt de bal nog maar net als eerste. Voh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peterka de bal. Peterka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
krško - nk vrhnika 1:0

74e minuut.
Hudobir geeft de bal voor. Kancler bereikt de bal nog maar net als eerste. Murn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murn krijgt een gele kaart. Kancler raakt geblesseerd tijdens het duel. Lorbek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peterka rent richting de bal. Peterka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
krško - nk vrhnika 2:0

88e minuut.
Murn passt de bal zonder na te denken. Voh is nu in balbezit. Voh probeert naar een medespeler te passen. Peterka is nu in balbezit. Peterka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krško 48%, nk vrhnika 52%.
krško - nk vrhnika 2:0