Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azaka anže pecjak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Jelen rent richting de bal. Jelen speelt de bal door. Rop rent richting de bal. Klungelig pakt Rop de bal. Rop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jelen rent richting de bal. Zorko rent richting de bal. Zorko passt de bal zonder na te denken. Logar is nu in balbezit. Logar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Trobec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko passt de bal zonder na te denken. Logar is nu in balbezit. Logar schiet op doel. Kos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kvas heeft problemen om de bal te vangen. Kvas probeert naar een medespeler te passen. Jazbec rent richting de bal. Brezovar onderschept slim de pass. Brezovar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jazbec verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovar verovert de bal door een tackle van achteren. Logar rent richting de bal. Brezovar rent richting de bal. Brezovar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azaka 48%, anže pecjak 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azaka - anže pecjak 0:0

55e minuut.
Sitnik passt de bal in één keer door. Daar is Albreht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kvas met een sublieme pass. Jelen rent richting de bal. Jelen passt de bal met de wreef. Rop is nu in balbezit. Rop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rop onderschept slim de pass. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop verovert de bal door een tackle van achteren. Jelen is nu in balbezit. Jelen schiet op doel. Pečnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lipuš met de inworp. Jelen probeert de bal met de borst te controleren. Jelen haalt uit met een fantastische trap. Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
azaka - anže pecjak 1:0

74e minuut.
Zorko is nu in balbezit. Jelen rent richting de bal. Jelen passt de bal zonder na te denken. Rop is nu in balbezit. Rop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
azaka - anže pecjak 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azaka 50%, anže pecjak 50%.
azaka - anže pecjak 2:0