Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tara krško
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Burja onderschept slim de pass. Burja passt de bal zonder na te denken. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanec is nu in balbezit. Polanec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mernik speelt de bal door. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterka rent richting de bal. Peterka haalt uit met een fantastische trap. Lorbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tara - krško 0:1

16e minuut.
Voh geeft een lange en hoge pass. Lorbek heeft problemen om de bal te vangen. Knavs probeert naar een medespeler te passen. Bizjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizjak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nemec rent richting de bal. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft een hoge lob. Bizjak is nu in balbezit. Bizjak draait met de bal, schiet en ... Polanec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Skubic geeft een hoge lob. Kastelic kopt de bal weg. Lorbek heeft problemen om de bal te vangen. Burja is nu in balbezit. Sotlar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tara - krško 1:1

37e minuut.
Daar is Sotlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubic rent richting de bal. Sotlar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skubic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tara 59%, krško 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tara - krško 1:1

78e minuut.
Perko rent richting de bal. Kancler onderschept slim de pass. Kancler draait met de bal, schiet en ... Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tara 47%, krško 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tara - krško 1:1